{"id":292784570409,"title":"GDPR-pakket","handle":"gdpr-pakket","description":"\u003cp\u003eDe GDPR zal vanaf 25 mei 2018 van kracht zijn. Deze Europese privacywetgeving legt nieuwe regels op rond de verzameling en verwerking van persoonlijke gegevens. Ook voor uw onderneming zal dit een impact hebben op de manier waarop u met de gegevens van uw medewerkers omgaat.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eWij bieden u alvast een GDPR-pakket waarmee u de eerste stappen zet om conform de nieuwe GDPR-wetgeving te zijn.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eHet pakket bestaat uit volgende 2 documenten:\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e1) \u003cstrong\u003eDe Privacy Overeenkomst tussen u en uw medewerkers omtrent het privacybeleid dat u hanteert in uw bedrijf.\u003c\/strong\u003e Via dit document tracht de werkgever zijn medewerkers te informeren betreffende de wijze waarop wordt omgegaan met de persoonsgegevens die zij in het kader van hun tewerkstelling over hen verzamelt en verwerkt. In deze Privacyverklaring wordt onder meer uiteengezet wie verantwoordelijk is voor de verwerking van de persoonsgegevens, op welke wijze deze worden verwerkt, wat men met de gegevens mag doen en hoe een medewerker zijn rechten op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming kan uitoefenen.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e2) Het \u003cstrong\u003eregister van de verwerkingsactiviteiten\u003c\/strong\u003e dat bijhoudt welke persoonsgegevens u verzamelt \u0026amp; verwerkt, wat u hiermee doet, hoe u deze beschermt, …Dit register komt er ter vervanging van de huidige aangifteplicht bij de Privacycommissie.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e \u003c\/p\u003e","published_at":"2017-12-11T11:00:12+01:00","created_at":"2017-11-20T14:49:35+01:00","vendor":"Attentia","type":"","tags":["Andere","hr","hr-payroll","hs-w","templates"],"price":3000,"price_min":3000,"price_max":3000,"available":true,"price_varies":false,"compare_at_price":null,"compare_at_price_min":0,"compare_at_price_max":0,"compare_at_price_varies":false,"variants":[{"id":4121874137129,"title":"Default Title","option1":"Default Title","option2":null,"option3":null,"sku":"D0287","requires_shipping":false,"taxable":true,"featured_image":null,"available":true,"name":"GDPR-pakket","public_title":null,"options":["Default Title"],"price":3000,"weight":0,"compare_at_price":null,"inventory_quantity":-123,"inventory_management":null,"inventory_policy":"deny","barcode":""}],"images":["\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/1772\/1401\/products\/iconen_oranje_blauw-09_-_Copy.png?v=1511185779"],"featured_image":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/1772\/1401\/products\/iconen_oranje_blauw-09_-_Copy.png?v=1511185779","options":["Title"],"content":"\u003cp\u003eDe GDPR zal vanaf 25 mei 2018 van kracht zijn. Deze Europese privacywetgeving legt nieuwe regels op rond de verzameling en verwerking van persoonlijke gegevens. Ook voor uw onderneming zal dit een impact hebben op de manier waarop u met de gegevens van uw medewerkers omgaat.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eWij bieden u alvast een GDPR-pakket waarmee u de eerste stappen zet om conform de nieuwe GDPR-wetgeving te zijn.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eHet pakket bestaat uit volgende 2 documenten:\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e1) \u003cstrong\u003eDe Privacy Overeenkomst tussen u en uw medewerkers omtrent het privacybeleid dat u hanteert in uw bedrijf.\u003c\/strong\u003e Via dit document tracht de werkgever zijn medewerkers te informeren betreffende de wijze waarop wordt omgegaan met de persoonsgegevens die zij in het kader van hun tewerkstelling over hen verzamelt en verwerkt. In deze Privacyverklaring wordt onder meer uiteengezet wie verantwoordelijk is voor de verwerking van de persoonsgegevens, op welke wijze deze worden verwerkt, wat men met de gegevens mag doen en hoe een medewerker zijn rechten op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming kan uitoefenen.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e2) Het \u003cstrong\u003eregister van de verwerkingsactiviteiten\u003c\/strong\u003e dat bijhoudt welke persoonsgegevens u verzamelt \u0026amp; verwerkt, wat u hiermee doet, hoe u deze beschermt, …Dit register komt er ter vervanging van de huidige aangifteplicht bij de Privacycommissie.\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e \u003c\/p\u003e"}

GDPR-pakket

Omschrijving

De GDPR zal vanaf 25 mei 2018 van kracht zijn. Deze Europese privacywetgeving legt nieuwe regels op rond de verzameling en verwerking van persoonlijke gegevens. Ook voor uw onderneming zal dit een impact hebben op de manier waarop u met de gegevens van uw medewerkers omgaat.

Wij bieden u alvast een GDPR-pakket waarmee u de eerste stappen zet om conform de nieuwe GDPR-wetgeving te zijn.

Het pakket bestaat uit volgende 2 documenten:

1) De Privacy Overeenkomst tussen u en uw medewerkers omtrent het privacybeleid dat u hanteert in uw bedrijf. Via dit document tracht de werkgever zijn medewerkers te informeren betreffende de wijze waarop wordt omgegaan met de persoonsgegevens die zij in het kader van hun tewerkstelling over hen verzamelt en verwerkt. In deze Privacyverklaring wordt onder meer uiteengezet wie verantwoordelijk is voor de verwerking van de persoonsgegevens, op welke wijze deze worden verwerkt, wat men met de gegevens mag doen en hoe een medewerker zijn rechten op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming kan uitoefenen.

2) Het register van de verwerkingsactiviteiten dat bijhoudt welke persoonsgegevens u verzamelt & verwerkt, wat u hiermee doet, hoe u deze beschermt, …Dit register komt er ter vervanging van de huidige aangifteplicht bij de Privacycommissie.

 

€30.00 Excl. BTW
translation missing: nl.products.product.maximum_quantity_error